تبلیغات
دانلود فایل جزوه و کتاب دانشجویی

بررسی, دلایل, و ,ارائه, راهکار, جهت, جلوگیری, از,كلوخه شدن, شكر, سفید



   
بررسی دلایل و ارائه راهکار جهت جلوگیری از كلوخه شدن شكر سفید

بررسی دلایل و ارائه راهکار جهت جلوگیری از كلوخه شدن شكر سفید پروپوزال
تعداد صفحات: 9 صفحه
فرمت:pdf
شكر سفید یكی از كالاهای اساسی و  پر مصرف كشور می باشد كه طیف گسترده ای از مصرف كنندگان و صنایع غذایی و دارویی را پوشش می دهد. بر این اساس این محصول دارای شبكه توزیع گسترده ای است كه حفظ كیفیت آن در طول این شبكه توزیع تا رسیدن به دست مصرف كننده نهایی ضروری است. علاوه بر خصوصیات شیمیایی و فیزیكی، حفظ خواص ظاهری محصول از عوامل و تاثیر گذارد بر رضایت مشتریان می باشد. خواص ظاهری محصول اولین بخش از خصوصیات هر محصول است كه مشتری در اولین مواجه آن را دریافت و بر مبنای آن قضاوت خواهد نمود.
                                                                                                                                                                                                 دانلود فایل




برچسب ها : بررسی دلایل و ارائه راهکار جهت جلوگیری از كلوخه شدن شكر سفید بررسی دلایل و ارائه راهکار جهت جلوگیری از كلوخه شدن شكر سفید پروپوزال تعداد صفحات: 9 صفحه فرمت:pdf شكر سفید یكی از كالاهای اساسی و پر مصرف كشور می باشد كه طیف گسترده ای از مصرف كنندگان و صنایع غذایی و دارویی را پوشش می دهد. بر این اساس این محصول دارای شبكه توزیع گسترده ای است كه حفظ كیفیت آن در طول این شبكه توزیع تا رسیدن به دست مصرف كننده نهایی ضروری است. علاوه بر خصوصیات شیمیایی و فیزیكی , حفظ خواص ظاهری محصول از عوامل و تاثیر گذارد بر رضایت مشتریان می باشد. خواص ظاهری محصول اولین بخش از خصوصیات هر محصول است كه مشتری در اولین مواجه آن را دریافت و بر مبنای آن قضاوت خواهد نمود. دانلود فایل ,


ادامه مطلب...